WELL Building Standard


Een nieuw keurmerk op het gebied van vitaliserende werkomgevingen is de WELL Building Standard. Het Well-certificaat staat garant voor een gezonde werkomgeving. Om dit te bereiken kiest WELL voor een holistische benadering. Aan de hand van 10 thema’s worden er eisen en richtlijnen gesteld aan het gebouw en de organisatie. Denk aan kwaliteit van lucht, licht, akoestiek, thermische comfort maar ook het bevorderen van beweging, gezonde voeding en ontspanning. Home
FLOHW heeft zich uitgebreid verdiept in WELL en is opgeleid tot WELL Acreditted Professional (WELL AP). Hierdoor kan FLOHW organisaties en projectteams begeleiden in het behalen van een WELL-certificaat. Daarbij de rol vervullend van consultant of de rol van projectmanager.

Bent u benieuwd naar WELL en hun filosofie? Ga dan naar de website van International WELL Building Institute (IWBI)

Picture of interiors

Optimalisering werkomgeving


Goed werkgeverschap wordt steeds belangrijker binnen een steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Door het creëren van een vitaliserende werkomgeving wordt dit concreet en zichtbaar ingevuld. Met of zonder WELL-certificaat.

FLOHW adviseert en ondersteunt organisaties in verbeteringen op dit gebied. Door samen te kijken waar de kansen en mogelijkheden liggen. Wat vindt u als opdrachtgever belangrijk en waarom? En wat leveren verbeteringen op? Hoe ervaren medewerkers hun fysieke werkomgeving? Door interviews en metingen ontstaat een duidelijk beeld.

Streven is om met minimale ingrepen een maximaal profijt voor mens en organisatie te bereiken. FLOHW werkt daarbij nauw samen met mensen uit de organisatie. Optimalisaties worden in beeld gebracht en doorberekend. Hierdoor kunt u de juiste prioriteiten stellen.Streven is met minimale ingrepen een maximaal profijt te bereiken